top of page

Casal d'Estiu Màgia (Harry Potter)

Actualizado: 16 may 2021

Hola Famílies.


Compartim amb vosaltres tota la informació per a la inscripció al Casal d'Estiu de l'Escola Montessori de Rubí que es realitzarà del 30 de juny al 30 de juliol, que com sabeu, té com a temàtica principal Harry Potter.


PERÍODE D'INSCRIPCIÓ:

  1. Del 10 al 23 de maig (Reserva de plaça).

  2. Del 24 de maig al 6 de juny (Pagament i aportació de la carta de subvenció de l'ajuntament, si escau, per a la formalització de la mateixa).

  3. Inscripcions fora de termini (estaran sotmeses a valoració, per tant, per garantir la plaça es recomana realitzar-la dins d'aquest periode, del 10 al 23 maig).

Annexem a aquest missatge la documentació necessària per a la inscripció, Autoritzacions i Declaració Responsable, així com un document amb les activitats que es faran al Casal.

La inscripció s'ha de fer en alguns d'aquests enllaços:

  1. https://forms.gle/QFQHM6XWwygTxDs5A (Aquest enllaç permet adjuntar arxius a la mateixa inscripció, normalment només funciona si teniu compte de Gmail).

  2. https://forms.gle/Wxi1nX5s1ai7pKmCA (Aquest enllaç no permet adjuntar arxius. Els haureu d'enviar per email i és per utilitzar només en cas que no us funcioni el primer enllaç).

Polaris Lleure és l'empresa encarregada del Casal i, si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte a través d'aquests medis:

  1. E-mail: info@polarislleure.cat

  2. Whatsapp: 644 36 40 50 - 691 53 38 33

Finalment, compartim amb vosaltres, la Reunió Informativa feta, al nostre Canal de Youtube:


Cuideu-vos molt!

AUTORITZACIONS Casal estiu Montessori 20
.
Descargar • 634KB
Declaració Responsable famílies CASAL ES
.
Descargar • 478KB
Planning Activitats Casal de Màgia (Harr
.
Descargar • 739KB


192 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page