top of page

Reflexions de l'any 2020 que deixem

Benvolguda comunitat educativa de l'Escola Montessori de Rubí.


L'any 2020 que deixem ens ha portat un escenari inesperat. Ens ha portat la por i ens ha portat el neguit en forma d'una maleïda pandèmia que ha marcat el present i que, inevitablement, marcarà el nostre futur.


Hem perdut gent estimada, un record entranyable per elles/ells. Hem hagut de canviar la nostra forma de relacionar-nos. I hem patit un trasbals econòmic del qual serà difícil recuperar-se. Tot això, ens podria haver fet caure, ens podria haver fet abandonar, però hem de continuar. La vida ha de continuar.


I que millor que fer-ho fixant-nos en els ulls de les nostres filles/fills per l'arribada del Nadal i, en aquests temps que corren, en la seva resiliència, en la seva força i en la seva empenta. Hem de fer-les nostres també.


I fixant-nos també en l'equip educatiu de l'Escola. Ha estat immens. Tant en el temps del confinament com ara, treballant presencialment en unes condicions molt dures, i amb una manca de recursos destacable en molts moments. Multiplicant-se per que els nostres infants puguin gaudir d'aquest ensenyament públic i de qualitat. Infinites gràcies, infinits agraïments i un deute impagable el que tenim amb vosaltres.


I, per últim, fixem-nos en nosaltres mateixes, les famílies. Hem sortit més fortes, amb les lògiques pors i incerteses, però aquest any quelcom ha canviat. Potser, tot va començar amb aquella Rua de Carnestoltes abans del malsón de la COVID-19. Potser, aquesta va ser la llavor de famílies cada cop més implicades. Tot això està donant com a resultat, una sèrie de nous projectes conjunts amb l'Escola, exercicis de solidaritat com el fet amb la confecció de les mascaretes per la Marató de TV3 i molts més exemples que fan bo allò de què "tot està per fer, i tot és possible", com va dir el poeta Miquel Martí i Pol.


Des de la Junta de l'AFA de l'Escola Montessori volem desitjar-vos, a totes/tots de tot cor, Bon Nadal i Bona Entrada d'any 2021.

"L'educació és l'arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món." (Nelson Mandela)

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page